Site Logotype

Fransar & Bryn

fransar1

Fransar & Bryn

Lashlift

Lashlift är en ögonfransbehandling, som skapar längd, volym och lyft med dina egna naturliga fransar. En behandling innebär att man böjer/semipermanentar fransarna skonsamt för att få en fin böj som lyfter blicken. Passar perfekt för dig som vill vakna med snygga böjda fransar varje morgon som i sin tur ger ett piggare utseende! Denna behandling passar perfekt för dig som inte vill eller kan ha fransförlängning. Resultatet leder till naturligt böjda och fylliga fransar.  

Många som gör Lashlift för första gången är ovetandes att det finns olika storlekar på dynor till Lashlift som ger olika resultat! När du är här för din behandling kommer vi tillsammans fram till vilken storlek som passar dig utefter vilka önskemål du har och vad som passar dina ögon! 

SMALL – Ger mest böj, fransarna lyfts direkt från roten.

MEDIUM – Ger en fin naturlig böj och passar de ögonformer där fransarna inte har plats lyftas för mycket.

LARGE – Ger också en naturlig böj och passar väldigt långa fransar.

 

Varför ska jag välja lashlift?

Fylliga fransar

100% naturligt

Piggare look

Naturligt böjda fransar

 

Kontraindikationer

• Vagel

• Eksem

• Vårtor

• Allergi

• Ögoninflammation

• Förkylning

• Vid graviditet kan man ha sämre förmåga att ta emot permanentvätskan då hormonerna är ur balans, lyftet kan bli okej men de kan aldrig garanteras.

 

Skötselråd efter behandling

• Återfukta med serum för fransar/bryn varje dag!

• Undvik olja i din rengöring

• Håll fransarna torra i minst 24h (undvik dusch, bad, bastu, träning)

• Undvik att gnugga för mycket i ögonen

• I 24h efter behandling kan du påverka resultatet lite. Kamma fransarna med hjälp av en fransborste uppåt för mer lyft, neråt för dämpat lyft.

 

Vanliga frågor & svar

Hur länge håller Lashlift?

Lashlift håller 4-10 veckor. Hållbarheten varierar från kund till kund. Beroende på vilken typ av fransar man har och hur snabbt de växer, samt hur väl man tar hand om fransarna efter sin behandling.

 

Vad skall jag tänka på innan min behandling?

• Kom utan smink på ögon

• Ta ut linser innan behandling

• Boka inte in fysisk aktivitet eller liknande under ett dygn efter behandling, då vätska inte får komma nära fransarna/brynen.

 

Kan jag göra Lashlift när jag är gravid?

Det finns det ingen resultatbaserad forskning för att bekräfta om vissa produkter kan påverka en gravid eller ammande kvinna så därför rekommenderas egentligen inte lashlift för gravida som en säkerhetsåtgärd. Men detta är helt upp till var och en att bestämma själv om man vill göra. Man bör ha i åtanke att hormoner kan påverka resultatet. Har man svårt att ligga ner vid behandling pga långt gången i graviditeten så kan vi anpassa bädden mer upplutad för din bästa komfort!

 

Är lashlift skadligt för fransarna?

Nej, det är inte skadligt. Vi önskar på skonsamt sätt maximera eran naturliga längd på fransarna och framhäva dem på bästa sätt.

 

Är det viktigt med eftervård?

Ja, ju bättre du tar hand om dina fransar ju bättre & längre kommer din lashlift också hålla! 4 enkla saker du kan göra för att förbättra din kvalité & förlänga resultatet:

1: Dagligen använda ett vårdande & återfuktande serum för fransar/bryn

2: Borsta igenom fransarna efter dusch & bad

3: Undvika att gnugga bort sminket

4: Sluta använda fransböjare! Efter en lashlift behandling blir fransen lite hårdare och går därför av lättare om man använder fransböjare!

 

Browlift

Browlift är en behandling som permanentar dina strån på brynen så att dom ligger enligt önskad form. Det ger brynen ett uppåt lyft och illusionen av tätare och fylligare bryn!  

Man kan själv välja hur mycket lyft man vill ha på brynet, mer naturligt eller mer buskigt! Vi anpassar resultatet efter dina önskemål! Brynet kommer att i 24h efter behandlingen vara lite platt & fäst mot huden, efter 24 h kan du själv borsta och stylea brynen hur du vill! Man har nu gjort brynet medgörligt. Behandlingen passar den som önskar fylligare bryn, mer jämna bryn, eller bara ett mer lättstylat bryn!  

I samband med din Browliftbehandling formar vi även dina bryn efter önskemål & förutsättningar! Detta görs med pincett.

 

Varför ska jag välja browlift?

Stylade bryn

100% naturligt

Piggare look

Ej permanent

 

Skötselråd efter behandling

• Håll brynen torra i 24h (undvik dusch, bad, bastu, träning)

• Återfukta med serum för fransar/bryn varje dag! Komplettera gärna med olja under natten

• Vänta med nästa Browlift när alla strån är utväxta som vanligt igen för bästa resultat! Det bör gå minst 10 veckor mellan behandlingarna! (Tips: att färga brynen emellan behandlingarna kan liva upp din Browlift)

• Styla dina bryn enklast när de är blöta, då flyttar de enklast på sig & håller sig bäst på plats (Tips: Är att göra det med brynserum då det ger mer stadga än tex vatten)

• Undvik starka produkter på brynen • Undvik syror i pannan under 3 dagar efter behandling.

• Gnugga ej brynen hårdhänt när du rengör ansiktet

 

Vanliga frågor & svar

Kan man göra Browlift om man har naturligt väldigt glesa ögonbryn?

Ja! Med hjälp av att man lyfter varje strå i Browlift kan man lättare lägga brynen i en form som upplevs fylligare, även med glesa bryn. Effekten av fylligare/mer bryn förstärks även i samband med färgning!  

 

Kan man göra Browlift på en kosmetisk tatuering?

Ja absolut! Man bör ha i åtanke att beroende på fylligheten av sina egna strån kan vi bli något begränsade i lyftet av din browlift! Målet är alltid att resultatet skall se så smickrande och naturligt som möjligt!

 

Vad ska jag tänka på innan behandling?

• Klipp ej brynen innan din browlift behandling!

• Spara gärna ut brynen om möjligt, ju mer strån det finns att jobba med desto fylligare resultat går det att få.

 

Hur länge håller Browlift?

Hållbarheten varierar mellan 6 – 12 veckor, detta är olika från kund till kund. Det beror på hur snabbt dina bryn växer, samt hur väl du tar hand om de. Färgen kan på vissa släppa innan lyftet försvinner, det är därför helt ok att färga brynen emellan dina Browlift Behandlingar för att framhäva ditt lyft igen.

 

Kan man göra Browlift om man är gravid?

Det finns det ingen resultatbaserad forskning för att bekräfta om vissa produkter kan påverka en gravid eller ammande kvinna så därför rekommenderas egentligen inte browlift för gravida som en säkerhetsåtgärd. Men detta är helt upp till var och en att bestämma själv om man vill göra ändå. Men man bör även ha i åtanke att hormoner kan påverka resultatet. Har man svårt att ligga ner vid behandling pga långt gången i graviditeten så kan vi anpassa bädden mer upplutad för din bästa komfort!

 

I våra färgningar använder vi oss av Refectocils färger. 

 

Priser

Lashlift ink. Färg 1045:-

Lashlift ink. Färg + brynfärg + formning av bryn 1295:-

Lashlift ink. Färg + Browlift ink färg + forming av bryn 1495:-

Browlift ink. Färg + formning av bryn 1045:-

Browlift ink. Färg + formning av bryn + färgning av fransar 1295:-

Fransfärg + brynfärg + formning av bryn 595:-

Fransfärg 395:-

Brynfärg 395:-

Formning av bryn 395:-

Vi har ett brett utbud av behandlingar.

Välkommen att kontakta oss för konsultation!