Site Logotype

PRX-T33

prx-t33

PRX-T33

Vad är PRX-T33?

PRX-T33 är nästa generations anti-age behandling!

PRX-T33 är en unik biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden.

När vi åldras så sker det successivt en nedbrytning av hudens funktioner, bland annat försämras hudens förmåga att producera talg, vilket ger huden ett försämrat barriärskydd. Huden blir allt tunnare, elasticiteten minskar och hudens förmåga att binda fukt försämras vilket resulterar i torrare hud.

 

Den största orsaken till de flesta hudförändringar i dagsläget är exponering av UV-ljus, även kallat ljusåldrande eller ”photo-ageing”. Det bästa sättet att motverka hudens åldrandeprocess är genom biorevitaliserande behandlingar som upprätthåller hudens funktioner, stimulerar tillväxten och som skyddar mot UV-exponering.

 

PRX-T33 egenskaper är att den ger lyster, verkar uppstramande, minskar linjer och ytliga pigmenteringar. PRX-T33 är även passande att kombinera med Dermapen och injektionsbehandlingar. PRX-T33 är en medicinteknisk produkt med patenterad formula baserad på kombinationen av de två huvudkompontenterna i produkten: Triklorättiksyra TCA och Väteperoxid. Trots dess potenta substansinnehåll, är produkten i första hand inte att klassa som kemisk peeling utan PRX-T33 är en nålfri biorevitaliserare behandling. Behandlingen är säker med få eller inga sidoeffekter och ger ingen ljuskänslighet.

 

Vad är TCA?

TCA har en effektivt vävnadsrejenererande egenskap. Stimulerar cellförnyelse genom en kaskad av signalsubstanser påverkas flera av hudens funktioner. TCA verkar även effektivt cellförnyande och har god förmåga att reducera oönskade pigmenteringar, dessutom verkar TCA aktivt kollagenstimulerande.

Vad är Väteperoxid?

Väteperoxid finns naturligt i huden och har till uppgift att främja hudens helandeprocess och är en viktig del i hudens immunförsvar. Väteperoxid verkar naturligt antibakteriellt och omvandlas vid enzymatisk nedbrytning till syre och vatten som eliminerar infektioner orsakade av svamp, virus och bakterier. Dessutom verkar väteperoxid både reparerande och demodulerande på vävnadens struktur. Väteperoxid stimulerar naturligt fibroblasternas receptorer och dermala tillväxtfaktorer.

 

Priser

PRX-T33 Ansikte 1995:-

PRX-T33 Hals 1495:-

PRX-T33 Dekolletage 1995:-

PRX-T33 Ansikte + Hals 2495:-

PRX-T33 Hals + Dekolletage 2495:-

PRX-T33 Handrygg 1495:-

PRX-T33 Bristningar 1495:-

 

För ett hållbart och bättre resultat så rekommenderas de att behandla som en kur, med en behandling i veckan i 4 veckor och därefter underhålls arbeta var 6:e månad.

 

Kurpriser

PRX-T33 Ansikte x4 5995:- (spara 1985:-)

PRX-T33 Hals x4 4795:- (spara 1185:-)

PRX-T33 Ansikte + Hals kur x4 7975:- (spara 2005:-)

PRX-T33 Handrygg x4 4795:- (spara 1185:-)

 

Hur går en behandling med PRX-T33 till?

Vid en behandling med PRX-T33 masseras produkten in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. Produkten appliceras därefter i jämnt applicerade lager för bästa möjliga resultat.

För bästa effekt av behandlingen får du med dig anpassade produkter hem som är rekommenderat att använda i ca 6 dagar efter din behandling för att förstärka behandlingens resultat.

Behandlingen är nästintill smärtfri och du fjällar minimalt efter behandlingen. Behandlingstiden är 30-45min

 

Vilka områden kan man behandla?

De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals och dekolletage. Det är även möjligt att behandla händer och hudbristningar med denna metod.

 

Vanliga frågor och svar om PRX

För vem passar behandlingen?

Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper, efter behandlingen kan du återgå till dina normala vardagsaktiviteter. Makeup kan läggas direkt efter behandling.

 

Kan man kombinera PRX-T33 med andra behandlingar?

PRX-T33 lämpar sig att kombinera med andra behandlingar för att optimera effekten av behandlingarna. PRX-T33 kan med fördel kombineras med bland annat Dermapen och injektionsbehandlingar.

 

Vilka resultat kan man förvänta sig?

Effekten av PRX-T33 är omedelbar. Huden känns fräsch, återfuktad och mättad. Fina linjer och rynkor har mjukats upp och behandlingens egenskaper verkar långsiktigt.

 

När kan man behandla sig med PRX-T33 om man utfört botox/fillers?

PRX-T33 kan utföras direkt innan en injektion med botox eller fillers, men om du redan utfört botox/fillers ska de utföras 7 dagar efter botoxbehandling och 2-4 veckor efter fillerbehandling (beroende på typ av filler)

 

Kontraindikationer

– Irriterad hud

– Känslig / reaktiv hud

– Seborreisk dermatit

– Allergi för Kojicsyra

– Graviditet och amning

– Upprepade och/eller herpesutslag

– Utförs med försiktighet vid Rosacea/Cuperoser

 

Möjliga komplikationer efter behandling

– Omfattande avfjällning – detta kan ske efter första behandlingen alt. vid tjockare förhorning, varaktighet 2-3 dagar. Hantering – Upprepad applicering av kräm.

– Känsligare hud kan få en rodnad efter första applicering av syran men de försvinner några timmar efter behandling, kan även till och med dämpas under mask i behandlingen.

– Torrhet – övergående 2-3 dagar

– Klåda med eller utan rodnad 1-2 dagar

– Huden kan mörkna 2 dagar efter behandling (fjällar av)

 

Inför din första behandling ser vi gärna att du kommer lite innan din tid då du får fylla i en hälsodeklaration.

Vi har ett brett utbud av behandlingar.

Välkommen att kontakta oss för konsultation!